Tekemällä Oppii

Logistiikkaa opiskeleva Teemu Makkonen on ollut pienestä pitäen isänsä auton kyydissä ja katsomassa, mitä isä tekee kuljetusyrittäjänä, puutavara-autonkuljettajana. Pienestä pojasta asti hän on haaveillut samasta ammatista, mikä isällä on. Teemua ovat kiinnostaneet aina koneiden ja laitteiden kanssa toiminta, työn itsenäisyys ja raskaanliikenteen kalusto.

Opiskellessaan yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi Teemu on ollut työssäoppimassa alan työpaikassa tavallista enemmän  ja kolmena kesänä myös kesätöissä. Teemu on erittäin innostunut tekemään työtä. Sen takia useat työssäoppimisjaksot ovat olleet mieluisia. Hän oppii tekemällä.

Valmistumisen jälkeen Teemu mielii  armeijaan kuljetusjoukkoihin. Sitten hän voisi mennä töihin puutavara-autonkuljettajaksi isän yritykseen. Häntä kiinnostaa ajo Suomessa, koska hän haluaa yöksi  kotiin. Ainakaan tässä vaiheessa pitkät ulkomaan reissut eivät innosta. Teemun tulevaisuudessa välkkyy yrittäjän työ. Hän on valmis jatkamaan myöhemmin isän yritystä.

Pelaamalla sählyä Teemu pitää kuntoaan yllä. Tuleva ammatti vaatii hyvää kuntoa.

Ota selvääTutustu Teemun opiskelemaan tutkintoon: logistiikan perustutkinto. Tutustu

English