CAD-tekniikan verkkokoulutus

SAMI-Palvelut Oy ja Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto järjestävät uuden verkkokoulutuksen: CAD-tekniikan verkkokoulutus.

Cad-tekniikan verkkokoulutuksen tavoitteena on lisätä ja päivittää opiskelijoiden osaamista tietokoneavusteisessa piirtämisessä ja mallintamisessa sekä lisätä opiskelijoiden valmiuksia ymmärtää suunnitteluprosessia 2D- tai 3D CAD-ohjelmistojen avulla.

Koulutus kehittää opiskelijan ammatillisia valmiuksia ja parantaa osallistujien kilpailukykyä työmarkkinoilla sekä lisää maakunnallista osaamista. Tavoitteena on, että opiskelija työllistyy työelämälähtöisten projektien ja työssäoppimisjaksojen kautta alan työtehtäviin.

Koulutus on työvoimakoulutusta ja on opiskelijalle maksuton.

Lue tarkemmat tiedot koulutustuotekortista.

Hakeminen TE-toimiston kautta tai verkkosivuilla.

Katso SAMI-Palvelut Oy:n kotisivut.

English