Samiedun ruokalista viikko 14

Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30-13.00.

Kahvio palvelee ma-to 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00


Maanantai:

Rentouttavaa Pääsiäistä!

Tiistai:

Kinkku-meetvurstikiusaus
höyrytetty aurinkokasvis
kiinankaali-jäävuori-paprika salaatti
maissi
punajuuri
Härkäpapu-kasviskiusaus

Keskiviikko:

Lindströminpihvit
perunat
ruskea kastike
coleslaw salaatti
jääsalaatti-tomaatti
kurkkusuikale
Kasvispihvit

Torstai:

Kanakeitto
juusto
sämpylä
tuoreita kasviksia
Sienikeitto
Hedelmäsalaatti

Perjantai

Lounas talon tapaan

Tervetuloa!

Hinnat

Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria

Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria

Lounaslippuja saat ostettua Pohjolankadun kassalta tai Pohjolankadun kahvilasta.


Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:

10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset

Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti


Kahvila

Pohjolankadulla kahvio palvelee ma-to klo 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00.

Tilauksesta palvelemme myös muina aikoina.


Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!

Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.

Kysy lisää!

Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi


Anna palautetta!

    Miten onnistuimme tänään?

    Jätä meille palautetta tai toiveesi, miten voisimme kehittää ruokapalveluitamme.


    Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

    Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.